Voedselverwerver gezocht

Voedselbank Spijkenisse zoekt met spoed een Voedselverwerver!

Wij zijn met spoed op zoek naar iemand die voor ons de voedselverwerving op zich wil nemen. Om elke week weer een gevarieerd aanbod van goederen voor de voedselpakketten te hebben, is het dringend nodig dat onze Voedselbank het leveranciersbestand uitbreidt. Met name groente, fruit en zuivel zijn belangrijke onderdelen voor de voedselpakketten.

De goederen zijn onderdeel van de zogenaamde “Schijf van vijf“. Hierin zitten de belangrijkste basisproducten voor levensonderhoud. Met name de aanvoer van groente, fruit en zuivel wil nog wel eens achterblijven. Ook de aanvoer van andere goederen, zoals verzorgingsartikelen en wasmiddelen zijn belangrijke toevoegingen voor de wekelijkse voedselpakketten.

We zoeken met spoed een man/vrouw die bekend is met het bezoeken van bedrijven. Denk hierbij aan een (oud)vertegenwoordiger, die gewend is om deze gesprekken te voeren. Uiteraard zijn ook gepensioneerden meer dan welkom om te reageren. We zoeken enthousiaste mensen met een vlotte babbel, die graag contacten leggen. De werktijden zijn in overleg.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met coördinator Anco Bonninga via 06 18140349 of via email: vbspijkenisse@hotmail.com