Geld of diensten doneren

Financieel
We gebruiken financiële donaties om alle voorkomende kosten te dekken, zoals kosten voor transport- en magazijnmiddelen, stroom en andere materialen. U kunt er zeker van zijn dat er niets van uw donatie aan de strijkstok blijft hangen. Elke euro levert direct tastbare hulp aan onze klanten die op of onder het bestaansminimum leven.
U maakt uw bijdrage aan de Voedselbank over op rekeningnummer NL42 RABO 0121 4849 12 van Stichting Voedselbank Spijkenisse e.o. Vermeld bij uw storting “Voedselbank” of doneer via 
www.whydonate.nl. U komt direct op onze crowdfunding pagina.

Giften in natura
U kunt ons ook met producten en diensten ondersteunen.  Er zijn legio mogelijkheden om ons te ondersteunen. U kunt denken aan bedrijven die bereid zijn ons te helpen met sponsoring zoals hulp bij onderhoud en vervanging van magazijn transportmiddelen, aanschaf van diesel voor de vrachtwagen en de bestelwagen. De mogelijkheden zijn uitgebreid.

Hierbij vragen wij ook particulieren om ons te sponsoren. Die mogelijkheid bestaat dan ook om kleine of grotere bedragen te doneren want vele kleine bedragen maken een groot bedrag.

Interesse?
We bespreken graag de mogelijkheden met u. Mail naar de coördinator via coordinator@voedselbankspijkenisse.nl of bel 06-18 14 03 49.

Klik hier voor onze sponsors.