Vacatures bij onze voedselbank; iets voor u?

Momenteel hebben wij bij onze voedselbank de volgende vacatures:

Assistent intake coördinator
De Assistent intake coördinator ondersteunt de Intake coördinator bij de cliëntenadministratie op vrijdagmorgen. De Intake coördinator behandelt aanvragen van nieuwe cliënten, voert de intake- en evaluatiegesprekken, onderhoudt de cliëntenadministratie. De werkzaamheden omvatten ook de controle van de cliëntenkaarten op vrijdagmiddag voor de uitlevering van de voedselpakketten. Daarnaast worden diverse rapportages gemaakt. De Assistent intake coördinator vervangt de Intake coördinator bij diens afwezigheid.

Fondsenwerver met spoed
Werklast: enkele dagdelen per maand. Activiteiten: Zoeken naar fondsen en geldstromen voor het aanvragen van subsidies, etc. ten behoeve van investeringen en exploitatie van het totale Voedselbankproject. Voor deze vacature zoeken we iemand die hier al enig inzicht en ervaring in heeft en op zakelijk niveau gesprekken kan voeren en kan handelen. Meer info: vacature fondsenwerver

Meewerkend assistent coördinator
Voor de donderdag + vrijdag voor verschillende werkzaamheden in samenwerking met de andere assistent coördinator, zodat de taken over en weer waargenomen kunnen worden. 

Vrijwilligers expeditie
Omdat wij steeds meer goederen op pallets aangeboden krijgen zoeken wij met spoed mannen of vrouwen voor onze expeditie. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren en klaarmaken van pallets en kratten die teruggaan naar onze leveranciers. Dit gebeurt op maandag + woensdag.

Vrijwilligers verwerken goederen
We zoeken vrijwilligers die binnengekomen goederen sorteren en in kratten/dozen verwerken. Daarnaast zijn er nog meerdere andere werkzaamheden die gedaan moeten worden. Deze werkzaamheden vinden plaats op maandag + woensdag + donderdag + vrijdag. Aan de hand van uw beschikbaarheid kunt u worden ingedeeld.

Vrijwilligers samenstellen voedselpakketten
We zoeken vrijwilligers voor het samenstellen van de voedselpakketten op donderdagmiddag. Deze functie wordt, in overleg, in een roulatieschema uitgevoerd.

Vrijwilligers uitdelen voedselpakketten
We zoeken vrijwilligers voor het om te helpen bij het uitdelen van de voedselpakketten op vrijdagmiddag. Deze functie wordt, in overleg, in een roulatieschema uitgevoerd.

Voor alle functies zoeken wij gemotiveerde mensen met welgemeende aandacht voor onze cliënten. Leeftijd is hierbij niet belangrijk. Let op: het gaat om een vrijwilligersfunctie, dus een onbetaalde baan.

Voor info of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator van de
Voedselbank Spijkenisse e.o. Anco Bonninga, via 0618140349 (tijdens kantooruren) of email: coordinator@voedselbankspijkenisse.nl