Sponsoring door Move On communicatie / Els Barendregt

Al ruim 2 jaar helpt Els Barendregt van Move On communicatie onze Voedselbank met PR-activiteiten. Denk hierbij aan het bijhouden van de website en facebookpagina en het verzorgen van de persberichten. Ook is zij voor onze Voedselbank actief in de projectgroep OMARM, die zich inzet voor de kinderen en hun gezinnen die opgroeien in armoede. Het bestuur van de Voedselbank is daar heel blij mee, want door haar inspanningen en via haar uitgebreide netwerk heeft dat in allerlei vormen van sponsoring en contacten geresulteerd.

  

In verband met verhuizing van Move On communicatie werden verschillende kantoorbenodigdheden opgeruimd en daarvan heeft de Voedselbank er veel gekregen.

 

Deze sponsoring bestond onder meer uit een elektronisch whiteboard, een gewoon whiteboard en flipover, twee computers, twee printers, twee bureaustoelen, een beamer, een kapstok, postbakjes en een groot aantal ordners en insteekhoezen. De kantoorbehoeften van de Voedselbank zijn hiermee behoorlijk uitgebreid en aangevuld. Er kon hierdoor het nodige van het wensenlijstje worden afgestreept, zie www.voedselbankspijkenisse.nl/wensenlijst. Het bestuur dankt Els Barendregt voor deze sponsoring en voor haar onmisbare ondersteuning van de PR-activiteiten van de Voedselbank.