Daksafe BV doneert veel items van het wensenlijstje Voedselbank Spijkenisse

Donderdagmiddag 11 juli jl. was er een feestelijk moment bij onze Voedselbank. Daar werd coördinator Anco Bonninga verrast door Daksafe-directeur Bjorn Torres en diens vrouw Irma met een bestelbus vól materialen, die op Anco’s VB-wensenlijstje stonden.

  

 

Bonninga mocht de volgende spullen in ontvangst nemen voor de voedselbank: twee handbediende palletwagens, een steekwagen, wikkelfolie om pallets te wikkelen, wikkelband en apparaat om pallets te omsnoeren, diverse handschoenen van goede kwaliteit en pasvorm en een groot aantal stevige afbreekmessen.

  

Daksafe* kwam door het project Omarm 2018 in contact met de Voedselbank. Directeur Bjorn Torres benaderde Els Barendregt van Move On communicatie om iets actiefs voor de kinderen van de voedselbank te gaan doen. Daar hoorde hij ook over het wensenlijstje van de voedselbank. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een fantastisch mooie verrassing in de vorm van een bestelbus vol materialen.

* Daksafe is totaalleverancier van innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid. Standaard of maatwerk bieden zij de garantie voor een veilig dak. Zie verder https://www.daksafe.nl/ en https://www.facebook.com/daksafe