Bouwmaat steunt Voedselbank Spijkenisse met € 1.500

Bouwmaat steunt de Nederlandse Voedselbanken met 25.000 euro en onze voedselbank heeft een cheque van 1500 ontvangen van Bouwmaat Spijkenisse. Zo blij mee en dankbaar voor !!!

Bouwmaat Spijkenisse realiseert zich dat in Spijkenisse veel gezinnen het moeilijk hebben. Door corona moeten steeds meer mensen een beroep doen op de Voedselbank. Daarom overhandigde deze week Guido Molendijk van Bouwmaat Spijkenisse aan onze Anco Bonninga een check van 1500 euro. Guido Molendijk zegt: “Wij willen de mensen uit onze directe omgeving die het moeilijk hebben iets extra’s geven voor de Kerst.”

De actie van Bouwmaat Spijkenisse staat niet op zichzelf. BME Bouwmaten Nederland BV exploiteert 16 Bouwmaat vestigingen in Nederland. Op al deze vestigingen in Nederland wordt er deze week door Bouwmaat een dergelijke check overhandigd aan de lokale Voedselbank. Totaal doneert Bouwmaat maar liefst € 25.000!

Het bestuur van Voedselbank Spijkenisse dankt Guido Molendijk van Bouwmaat Spijkenisse hartelijk voor deze donatie.

Bouwmaat richt zich op de ‘kleine’ zelfstandige aannemer. Guido Molendijk van Bouwmaat vertelt: “Onze klanten zijn de klussers die bij u een badkamer verbouwen of een zolder ombouwen tot slaapkamer. Bij ons kunnen ze alle bouwmaterialen voor hun klus op één plek inkopen.” Zie verder https://bit.ly/37UfjU1