Voedselbanken Hoeksche Waard en Spijkenisse krijgen bestelbussen van Egg-sellent

In de week van 12 december 2022 stond Voedselbank Spijkenisse en omstreken een grote verrassing te wachten. Egg-sellent, een groothandel in eieren uit Alblasserdam, houdt jaarlijks een collecte voor een goed doel. Die collecte wordt gehouden door de verkopers bij de klanten aan de deur. Deze verkopers zijn een 500-tal jongeren die in ca. 50 steden en dorpen op pad zijn gegaan voor andermans belang. Dit jaar was het doel om voor de Voedselbank Hoeksche Waard een bestelbus aan te schaffen. De opbrengst bleek zo groot dat er voldoende geld over was om ook Voedselbank Spijkenisse te verrassen met een nieuwe 2e hands bestelbus.

Op woensdag 14 december was er een feestelijke bijeenkomst bij Voedselbank Hoeksche Waard in Oud-Beijerland. Eigenaren Stefan de Heer en Richard Pons maakten de geweldige opbrengst van 44.500 euro bekend, waarna de bestelbussen werden overgedragen aan de voorzitters Eric l’Abee (VB Hoeksche Waard) en Arenda Haasnoot (VB Spijkenisse).

Het bestuur van Voedselbank Spijkenisse dankt eigenaren Stefan de Heer en Richard Pons hartelijk voor dit prachtige geschenk. Zie ook https://egg-sellent.nl/