Smith-Group steunt Voedselbank Spijkenisse

In 1970 werd Smith-Holland opgericht in Vlaardingen en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, Smith Europe.

Eén van de bedrijven, Smith-Holland, levert service en onderhoud aan reefer containers (koelcontainers) in Rotterdam en in de rest van Nederland, waarin voedselproducten worden verscheept voor de import en export in Nederland. En heel soms eindigen overschotten van die voedselproducten bij Voedselbanken.

 Vanuit maatschappelijke betrokkenheid steunt The Smith-Group, die gehuisvest is in Spijkenisse sinds 1987, diverse maatschappelijke instellingen in deze regio er daar buiten. Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan werd besloten om de Voedselbanken in Spijkenisse en Vlaardingen financieel te steunen. Op maandag 14 december bezocht directeur Ed Smith onze Voedselbank in Spijkenisse en overhandigde een cheque ter waarde van € 2.500 aan coördinator Anco Bonninga. Het bestuur van Voedselbank Spijkenisse dankt Smith-Holland voor dit geweldige bedrag namens alle cliënten en vrijwilligers.