Inschrijving gestart 17e CAA Goede Doelen tennistoernooi 7 juni 2019 op LTV de Dalle te Spijkenisse

Er kan weer worden ingeschreven voor de 17e editie van het CAA Goede Doelen tennistoernooi op vrijdag 7 juni 2019. De opbrengst van de inschrijfgelden, alsmede de sponsoropbrengsten gaan net zoals voorgaande jaren voor de volle 100% naar een vooraf voorgedragen of geselecteerd goed doel!

Vorig jaar is er een recordopbrengst gerealiseerd van maar liefst € 4.352,00. Dit alles dankzij de inzet van de tennisvereniging, de positieve bijdrage van alle deelnemers, een geweldige lunch van GIVA en een topbuffet van PakBoli en de loterij die vorig jaar voor het eerst werd gelanceerd

Het goede doel van dit jaar blijft nog even geheim. Het staat in ieder geval vast dat 20% van de opbrengst wederom naar onze Voedselbank Spijkenisse e.o. zal gaan; het hoofddoel van afgelopen jaar! Secretaris Gerrit van Buuren zal dit jaar vertellen wat er met de opbrengst van 2018 is gebeurd en hoe het momenteel gaat met onze Voedselbank.

Het inschrijfgeld bedraagt € 22,00 per persoon. Deelnemers ontvangen hiervoor (naast een gezellige dag) een lunch (jaarlijks verzorgd door ‘Toplunchroom GIVA’) en een avondmaaltijd.

Het toernooi bestaat uit poules van verschillende speelsterkten, om het zo competitief als mogelijk te houden. Alle wedstrijden worden gespeeld in dubbelpartijen. Deelnemers kunnen inschrijven met een vaste partner of alleen. De organisatie zoekt dan een tennispartner die qua speelsterkte (en vooral gezelligheid) passend is. Schrijf snel in (voor 17 mei a.s.), want vol = vol. Vragen kunnen gesteld worden via tennis@collens.nl.

Klik hier voor het inschrijfformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevAvR8WsG1D1A-NQLXstX13ohKJNkUeiiVkvCgzKMlb_Ychw/viewform