Hoe ook u de voedselbank zou kunnen helpen?

De Voedselbank Spijkenisse krijgt op dit moment regelmatig de vraag van bedrijven, verenigingen en particulieren of zij op de een of andere manier, zeker in deze tijd, ons zouden kunnen helpen.
Uiteraard voelen wij ons zeer vereerd met alle aandacht die wij krijgen. Wij worden gezien en er wordt meegedacht in deze moeilijke tijden.

Veelal is de vraag wat voor goederen wij kunnen gebruiken voor het maken van onze pakketten. Momenteel is er de meeste behoefte aan fruit (vitaminen);
andere goederen komen gelukkig met regelmaat binnen. Hier zijn wij dan ook ontzettend blij mee.

Ook de hulp die wij aangeboden krijgen is hartverwarmend. Op dit moment beschikken wij over voldoende vrijwilligers, maar dit kan uiteraard per week
veranderen.

Ook de vraag of er nog andere behoeften zijn, krijgen wij vaak en dan springt er één zeker uit en dat is: geld.
Onze vrachtwagen is per week namelijk 2 á 3 dagen onderweg om goederen op te halen en komt zeer regelmatig gevuld terug.
Dit is natuurlijk heel mooi, maar daar hangt ook een kostenplaatje aan, zoals diesel en onderhoudskosten. Ook de energiekosten voor opslag van koel- en vriesgoederen zijn voor ons niet gering.

Voor al deze onkosten kunnen wij helaas niet terecht bij de bekende fondsen. Daarom proberen wij deze kosten zoveel mogelijk te betalen uit giften van bedrijven, particulieren, kerken en serviceclubs.

Wanneer u ons financieel zou willen helpen, dan kan dit door uw donatie te storten op rekeningnummer NL42 RABO 0121 4849 12 van Stichting Voedselbank Spijkenisse e.o.

Meer weten over hoe u ons kunt helpen? Kijk dan op https://voedselbankspijkenisse.nl/donaties/