Geweldige donatie van ExxonMobil Smeeroliemengfabriek Pernis

Geweldige donatie van ExxonMobil Smeeroliemengfabriek Pernis voor onze Voedselbank! Op de foto onthult Wilbert Hollestelle van ExxonMobil het geweldige bedrag van € 6.360 aan Anco Bonninga, onze coördinator. Lees hieronder het hele verhaal.

Op de ExxonMobil Smeeroliemengfabriek in Pernis was van april t/m augustus de Lente & Zomer veiligheidscampagne. Die campagne is vast onderdeel van het veiligheidsbeleid van het bedrijf en dat staat op hoog niveau. Al 7 jaar lang waren er geen verzuimongevallen op deze fabriek.
Tijdens de campagne werden er veiligheids- en verbetermeldingen gedaan. Aan iedere melding was een geldbedrag gekoppeld. De opbrengst van de campagne is jaarlijks bestemd voor een goed doel. Dit jaar werd gekozen voor de Voedselbank Spijkenisse en omstreken.
Op 30 september jl. was een delegatie van het bestuur van de Voedselbank uitgenodigd om het resultaat te horen en de bijbehorende cheque in ontvangst te nemen. Vanwege de coronasituatie kon dit slechts in kleine kring gebeuren.
We werden ontvangen door Wilbert Hollestelle (Plantmanager), Erwin de Waard (SSHE Supervisor) en Eric Kloos (SSHE Assistant). Op de foto onthult Wilbert Hollestelle het geweldige bedrag van € 6.360 aan Anco Bonninga, coördinator van de Voedselbank Spijkenisse.
Als bestuur van de Voedselbank zijn we natuurlijk enorm blij met dit grote bedrag. Mede hierdoor verwachten we dit jaar de exploitatie sluitend te krijgen en blijven we in staat om onze cliënten van de broodnodige voedselpakketten te voorzien.

Onze hartelijke dank aan ExxonMobil dat zij ook op deze manier betrokken zijn bij organisaties die zich voor het maatschappelijk belang inzetten, zoals onze Voedselbank.