Eerste paal nieuw distributiecentrum Bakker Barendrecht op Dutch Fresh Port Ridderkerk

Donderdag 19 september jl. sloeg groente- en fruitbedrijf Bakker Barendrecht (een van onze grote sponsors) de eerste paal van haar nieuwe distributiecentrum op Dutch Fresh Port in Ridderkerk. Daarom willen we hier toch even bij stilstaan, want we zijn Bakker Barendrecht heel dankbaar voor hun trouwe sponsoring!

Het distributiecentrum van ruim 30.000 m²  wordt medio 2020 opgeleverd. De uitbreiding van de bestaande capaciteit past bij de huidige en toekomstige groei van één van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland. De nieuwe locatie zal met name gebruikt worden voor vernieuwing in distributie en verpakken.

Maarten van Hamburg, general manager van Bakker Barendrecht: ‘Met de nieuwe locatie kunnen we onze strategische partners Albert Heijn en Koninklijke Vezet nu en in de toekomst blijven voorzien van de beste kwaliteit groente en fruit. Het stelt ons in staat om onze warehousing en verpakkingsprocessen verder te verbeteren met de nieuwste logistieke technieken. En we bieden onze medewerkers een gezond en plezierig werkklimaat.’ Lees meer in het artikel hieronder:

Eerste paal nieuw distributiecentrum Bakker Barendrecht op Dutch Fresh Port Ridderkerk