Vacatures

Vacatures vrijwilligers Voedselbank Spijkenisse

 

Assistent intake coördinator

De Assistent intake coördinator ondersteunt de Intake coördinator bij de cliëntenadministratie op vrijdagmorgen.

De Intake coördinator behandelt aanvragen van nieuwe cliënten, voert de intake- en evaluatiegesprekken, onderhoudt de cliëntenadministratie. De werkzaamheden omvatten ook de controle van de cliëntenkaarten op vrijdagmiddag voor de uitlevering van de voedselpakketten. Daarnaast worden diverse rapportages gemaakt. De Assistent intake coördinator vervangt de Intake coördinator bij diens afwezigheid.

 

Fondsenwerver met spoed

Werklast: enkele dagdelen per maand.
Activiteiten: Zoeken naar fondsen en geldstromen voor het aanvragen van subsidies, etc. ten behoeve van investeringen en exploitatie van het totale Voedselbankproject.
Voor deze vacature zoeken we iemand die hier al enig inzicht en ervaring in heeft en op zakelijk niveau gesprekken kan voeren en kan handelen.
Meer info: vacature fondsenwerver

 

Meewerkend assistent coördinator

Voor de donderdag + vrijdag voor verschillende werkzaamheden in samenwerking met de andere assistent coördinator, zodat de taken over en weer waargenomen kunnen worden.

 

Vrijwilligers expeditie

Omdat wij steeds meer goederen op pallets aangeboden krijgen zoeken wij met spoed mannen of vrouwen voor onze expeditie. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren en klaarmaken van pallets en kratten die teruggaan naar onze leveranciers. Dit gebeurt op maandag + woensdag.

 

Vrijwilligers verwerken goederen

We zoeken vrijwilligers die binnengekomen goederen sorteren en in kratten/dozen verwerken. Daarnaast zijn er nog meerdere andere werkzaamheden die gedaan moeten worden. Deze werkzaamheden vinden plaats op maandag + woensdag + donderdag + vrijdag. Aan de hand van uw beschikbaarheid kunt u worden ingedeeld.

 

Vrijwilligers samenstellen voedselpakketten

We zoeken vrijwilligers voor het samenstellen van de voedselpakketten op donderdagmiddag. Deze functie wordt, in overleg, in een roulatieschema uitgevoerd.

 

Vrijwilligers uitdelen voedselpakketten

We zoeken vrijwilligers voor het om te helpen bij het uitdelen van de voedselpakketten op vrijdagmiddag. Deze functie wordt, in overleg, in een roulatieschema uitgevoerd.