Actie voor aanschaf nieuwe heftruck voor Voedselbank Spijkenisse

Onze vrijwilliger Willem Hartman heeft begin dit jaar voor zijn inmiddels toenmalig bedrijf APM Terminals een actie op touw gezet voor het goede doel. Hij heeft dit meerdere jaren gedaan en dit jaar was de Voedselbank Spijkenisse aan de beurt. Willem is in april met pensioen gegaan. Het doel van de actie was om geld bijeen te brengen voor de aanschaf van een nieuwe elektrische heftruck met een dichte cabine voor de Voedselbank.

Hij heeft toen een sport -en barbecue evenement georganiseerd bij M. Point Life Style Center in Spijkenisse voor vrienden, kennissen en collega-werknemers. Ook waren vrijwilligers en anderen uitgenodigd.

Als onderdeel van de actie doneerde APM Terminals € 5.000 en Peinemann € 1.800 voor de aanschaf van de heftruck. Ook heeft APM Terminals ons op hun terrein gratis een 40 voet container ter beschikking gesteld voor de opslag van zo’n 50 meter palletstellingen en toebehoren, die wij gratis van een ander bedrijf hebben gekregen.

Als blijk van waardering zijn de bedrijfslogo’s van APM Terminals en Peinemann aangebracht op de koel-/vrieswagen van de Voedselbank (zie foto’s).

Het bestuur van de Voedselbank dankt Mara Vroon van APM Terminals en Marcel Toepoel van Peinemann voor hun donaties en Martin van Assendelft voor het beschikbaar stellen van de locatie.

Zodra de nieuwe heftruck is aangeschaft laten we dit weten.