Voorkom overlast

We verwachten van u dat u zich in het pand van de Voedselbank en in de directe omgeving netjes gedraagt en zo overlast en andere gevolgen voorkomt.

Alle voedsel mee
Alle producten die we aanbieden voor het voedselpakket neemt u mee. Zijn er producten die u niet kent, kijk dan op internet voor de bereiding hiervan en van eventuele recepten. U kunt producten aan andere klanten geven of met klanten ruilen. Dit móet in de loods gebeuren. Vlees dat u om geloofsredenen niet mag gebruiken, hoeft u niet mee te nemen. Het kan zijn dat u de regels streng vindt. We leggen het uit. Het komt voor dat we de producten van een klant buiten op straat vinden. Dit accepteren we niet. U mag uiteraard voorkeuren voor voedsel hebben. We gaan er echter van uit dat voedselhulp noodzaak voor u is en dat voedsel weggooien daarom niet in u opkomt.

Burenoverlast en vervuiling
Bovendien trekken de producten en verpakkingen ongedierte aan en er ontstaat vervuiling van de omgeving en dus ook voor onze buren. We controleren regelmatig buiten. We vragen andere klanten of inwoners melding te maken van het weggooien van producten. Wanneer we bewijs hebben, schrijven we u per direct uit bij de Voedselbank Spijkenisse. Als u gebruikt maakt van de hulp van andere instanties, informeren we hen over uw gedrag.

Burenoverlast en parkeren
Er is weinig parkeerruimte rond de Voedselbank. Als u zich houdt aan de onderstaande gedragsregels, voorkomt u een boete of schade en overlast voor onze buren en andere klanten.

  • Kom binnen het tijdblok dat op uw kaartje staat.
  • Sluit aan bij het parkeren en zet een ander vervoermiddel niet klem.
  • Parkeer niet dubbel. Zo voorkomt u dat uw auto door groot vervoer op het industrieterrein schade oploopt.
  • Parkeer niet op het terrein van de Getron om de hoek. Deze parkeerruimte is eigen terrein van de bewoners en het garage bedrijf.
  • Parkeer op het terrein van Horecaworld aan de overkant wordt oogluikend toegestaan tot nader orde. Uw parkeergedrag is zeker meebepalend of wij daar mogen blijven parkeren.
  • Wilt u beslist niet op de schuin oplopende oprit of op de parkeerplaatsen bovenop bij de ingang van het bedrijf parkeren. Dit is allemaal eigen terrein.
  • Rijd voorbij de loods en parkeer aan de groenstrook op de Ir. Herman de Grootweg. Hier is voldoende plaats.
  • In het geval van autoschade door aanrijding of parkeerboetes of iets van gelijke strekking is de Voedselbank niet verantwoordelijk.