Wensenlijst magazijnmiddelen

Wensenlijst Voedselbank Spijkenisse

Naast het rondkrijgen van de exploitatie heeft de Voedselbank Spijkenisse e.o. een wensenlijst opgesteld van magazijnmiddelen. Sommige middelen zijn al 25 jaar oud en toe aan vervanging. Geen overbodige luxe, maar om beter, sneller en vooral veiliger te kunnen werken. Vaak zijn dit soort magazijnmiddelen zelfs verplicht om in goede staat in huis te hebben.

Onze vraag aan bedrijven en instanties

De Voedselbank Spijkenisse e.o. vraagt aan bedrijven, verenigingen, instanties en particulieren of zij willen helpen met het beschikbaar stellen van deze middelen. Wellicht heeft u iets in onbruik staan en wilt u dit doneren? Of wilt u een financiële bijdrage leveren waarmee de Voedselbank Spijkenisse e.o. deze middelen kan aankopen?

Hoe u ons ook wilt helpen; uw hulp is heel erg welkom!

Mocht u specifieke vragen hebben, neemt u dan contact op met Anco Bonninga, coördinator Voedselbank Spijkenisse e.o., via 06-18140349 of coordinator@voedselbankspijkenisse.nl.

Wensenlijstje

 • Elektrische stapelaar
 • Elektrische palletwagen
 • Hand palletwagens
 • Steekwagens
 • Verpakkingsmateriaal; voor losse goederen zoals hemdtasjes, zo mogelijk in diverse maten. Bedrukking is geen probleem.
 • Wikkelfolie; om pallets te wikkelen.
 • Wikkeltouw; om pallets te omsnoeren.
 • Handschoenen; van goede kwaliteit en met goede pasvorm.
 • Afbreekmessen; van stevige kwaliteit.
 • Kopieerpapier en toners; voor de printers.
 • Whiteboards en whiteboard stiften; groot formaat om interne aankondigingen te doen.

Toelichtingen

Elektrische stapelaar
De aanschafprijs is ca. € 7.000,00 excl. btw.
De in gebruik zijnde stapelaar moet vervangen worden. De huidige stapelaar komt uit 1995 en is dus bijna 25 jaar oud. Een goede en veilig werkende stapelaar is voor ons van groot belang, want als hij stilvalt kunnen wij niet meer bij onze goederen in de stelling.

De stapelaar die wij op het oog hebben is de Jungheinrich EJC 112 met een 3600 mm masthoogte. Uiteraard staan wij open voor iedere andere elektrische stapelaar die gedoneerd kan worden. Gebruikt is geen probleem.

Elektrische palletwagens
De vervangingsprijs per stuk is € 3.690,00 excl. btw.
Er zijn 2 elektrische palletwagens die heel nodig vervangen moeten worden. Deze zijn inmiddels ook al op een vergevorderde leeftijd en vertonen ook een aantal gebreken.

Het gaat hier om een pallet truck van het merk Jungheinrich Type EJE 114-120. Uiteraard staan wij open voor iedere andere elektrische palletwagen die gedoneerd kan worden. Gebruikt is geen probleem.

Hand palletwagens
De aanschafprijs per stuk is ca. € 280,00 excl. btw.
Er zijn 4 hand palletwagens die nodig vervangen moeten worden. Alle in gebruik zijnde hand palletwagens zijn krijgertjes en vertonen mankementen.

Het gaat hier om een hand palletwagen van het merk Jungheinrich. Uiteraard staan wij open voor iedere andere hand palletwagen die gedoneerd kan worden. Gebruikt is geen probleem.

Steekwagens
De aanschaf per stuk ca. € 250,00 excl. btw.
Ook de aanschaf van 2 zwaardere aluminium steekwagens is noodzakelijk. Deze zijn ter vervanging van de huidige veel te lichte steekwagens die wij nu hebben.

Het gaat hier om een steekwagen van het merk Jungheinrich. Uiteraard staan wij open voor iedere andere steekwagen die gedoneerd kan worden. Gebruikt is geen probleem.

Handschoenen

We zoeken dunne stevige handschoenen met een rubber buitenlaag aan de gripzijde. S.v.p. geen tuinhandschoenen, want die zijn veel te grof. De meest gevraagde maten zijn 8,9 en 10 ( M, L, XL ) waarvan 9 en 10 het meest gebruikt zijn.

Mocht u specifieke vragen hebben, neemt u dan contact op met Anco Bonninga, coördinator Voedselbank Spijkenisse e.o., via 06-18140349 of coordinator@voedselbankspijkenisse.nl.